Ιδέες για Χειροποίητα Φωτιστικά


ιδέες για χειροποίητα φωτιστικά


Ελάτε στον χώρο του ΠΕΡΙΤΕΧΝΟΝ και σίγουρα χιλιάδες Ιδέες για Χειροποίητα Φωτιστικά θα πλημμυρίσουν τις σκέψεις σας για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σας χειροποίητο φωτιστικό.
Κάνοντας ένα κολάζ στοιχείων από μία τεράστια ποικιλία μπρούτζινων υλικών και τη μεγάλη συλλογή μας απο χειροποίητα φυσητά γυαλιά θα συνθέσουμε ένα μοναδικό χειροποίητο φωτιστικό που θα ανταποκρίνεται στην δικιά σας ιδέα και στην δική σας αισθητική.
Σε τιμές απίστευτα χαμηλές αλλά με την γνωστή ποιότητα που μόνο το ΠΕΡΙΤΕΧΝΟΝ μπορεί να προσφέρει.


ΦΑΣΕΙΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΙΔΕΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ


 Μπουκέτα σε βάζο

Διάφορες ιδέες μπορούν να πραγματοποιηθούν σε φυλλώματα όπως τριανταφυλλιές, καμέλιες, μαργαρίτες και άλλα πολλά λουλούδια.


ΙΔΕΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΒασισμένοι στην ιδέα του πελάτη μας προχωρήσαμε στην δημιουργία 2 φωτιστικών για κρεβατοκάμαρα τα οποία το ένα είναι προς  τα επάνω και το άλλο προς τα κάτω με τα ίδια διακοσμητικά στοιχεία για να δένουν μεταξύ τους. (Μία πολύ ωραία ιδέα!!)


ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΛΑΔΙΩΝΔιάφορες ιδέες για συνθέσεις κλαδιών μπορούμε να δημιουργήσουμε με την υπόδειξη  τις  δικιά σας .
Όπως κλαδιά πορτοκαλιάς, λεμονιάς, καμέλιας, πλατανου, κα.

 
ΙΔΕΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ


Μία αλυσίδα μπορεί να μετατραπεί με τη βοηθειά μας  σε ένα ωραίο επιτραπέζιο χειροποίητο φωτιστικό για να φωτίζει τις όμορφές στιγμές.

ΙΔΕΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ ΧΕΛΩΝΙΤΣΑ


Μία ωραία ιδέα είναι και το φωτιστικό χελωνίτσα που συμβολίζει και την μακροζωία. Με το φωτιστικό αυτό μπορείτε να έχετε ένα βοηθητικό φωτισμό όλο το βράδυ.
 

Επιλέξτε το ΠΕΡΙΤΕΧΝΟΝ για τα καλύτερα αποτελέσματα και για επαγγελματική δουλειά με συνέπεια και υπευθυνότητα.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210 5242475 ΜΟΣΧΑΤΟ - 210 3301687  ΑΘΗΝΑ